Cafeteria kártya

Oldal nyomtatása

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya, amely ötféle juttatási elemet egyetlen kártyán tesz elérhetővé.

Az OTP Cafeteria kártyával 2019-ben is egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos a szolgáltatások igénybevétele. A kártyával az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány, a Sport utalvány, és az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásai vehetők igénybe.

A kártya érvényességi ideje: 3 év.

A tranzakciók után nem számítunk fel költséget a kártyabirtokos részére.

OTP Cafeteria OTP Egészségprogram

Kártyaaktiválás

A szolgáltatások igénybevétele előtt aktiválnia kell a Cafeteria kártyát.

Az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány és a Sport utalvány alszámlák aktiválásához hívja az OTP Pénztárak és az OTP Cafeteria telefonos információ központ vonalát a +36 1 3666 555/2 telefonszámon.

Kártyaaktiválás során a kártyabirtokos azonosításához a kártyabirtokos születési dátuma, az OTP Cafeteria kártyájának utolsó 10 számjegye, valamint annak Telekódja - amely a kártya legyártásakor az OTP Cafeteria kártya számának utolsó 3 számjegye - szükséges. Javasoljuk, hogy kártyaaktiválás után változtassa meg a Telekódját!

Kártyaletiltás

az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány és a Sport utalvány alszámlákon van munkáltatói feltöltése, és a kártyája elveszett vagy azt ellopták, azonnal, egyszerűen és bármikor letilthatja azt az OTP Pénztárak és az OTP Cafeteria telefonos információ központ vonalán. Hívja a +36 1 3666 555/2 telefonszámot, amely a nap 24 órájában várja hívását..

A kártyaletiltás során a kártyabirtokos azonosításhoz a kártyabirtokos születési dátuma, az OTP Cafeteria kártya utolsó 10 számjegye, valamint annak Telekódja - amely alap esetben az OTP Cafeteria kártya számának utolsó 3 számjegye - szükséges.

Pótkártyát Ügyfélszolgálatunknál, írásban igényelhet.

 

Ossza meg e-utalvá-nyait családtagjaival! Igényeljen lejárt kártyája helyett újat!

Lekérdezheti aktuális egyenlegét!

Itt megtalálja az elfogadóhelyek listáját!

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. február 25.