Előnyök

Oldal nyomtatása

2018. január 1-jétől továbbra is személyre szabottan használhatja OTP Cafeteria kártyáját. Válasszon az alábbi cafeteria elemek közül!

Az Ajándékutalványt széles körűen használhatja fel például háztartási vegyi áruk, háztartási cikkek, kozmetikumok, ruházat, szépségápolás, könyvek, elektronikai cikkek, lakberendezés, bútor, élelmiszer, sport és szabadidős tevékenységek, valamint fogyasztásra kész étel vásárlására.

Az Iskolakezdési támogatás utalványt minden iskoláskorú gyermek után igényelhető, évente egy alkalommal. A támogatás gyermekenként évente egy alkalommal és értékhatár nélkül adható. A tanév első napját megelőző 60. naptól egészen az érintett naptári év utolsó napjáig lehet felhasználni.

Kultúra utalványt kulturális (múzeum, színház, tánc, zeneművészet, könyvtári beiratkozás, egyéb kultúra) szolgáltatásra / eseményre szóló belépőre / bérletre költheti el.

Sport utalványt  a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőkre, bérletekre lehet felhasználni.

Az Egészségpénztári szolgáltatások gyógykezelések, gyógyszerek, orvosi vizsgálatok, gyógyászati segédeszközök, szemüvegek, kontaktlencsék, pelenkák, babaápolási termékek, fogászati kezelések kifizetésére alkalmas. Bővebben itt olvashat.

Az OTP Cafeteria kártyán kívüli, de az OTP Cafeteria portfolió részeként szereplő cafeteria elem még az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztári szolgáltatások, a részletekről itt olvashat: Önkéntes Nyugdíjpénztári szolgáltatások.

Miért érdemes az OTP Cafeteria kártyát választania?

 • Mert sokrétű a kártya és egyszerű az ügyintézés .
  A meglévő OTP Cafeteria kártyája mellé társkártyát igényelhet (maximum 3 db-ot). Lejáró kártyája esetén cserekártyát is rendelhet.
 • Mert takarékos
  Az egyéni nyilvántartásokban feltöltött utalványok nem járnak le az év végén, a juttatások a feltöltést követő év december 31-ig felhasználhatók. (Ez alól kivétel az Iskolakezdési támogatás utalvány, amelyet a tanév első napját megelőző 60. naptól egészen az érintett naptári év utolsó napjáig lehet felhasználni. Az egészségpénztári befizetéseknek változatlanul nincsen lejárati ideje, így a feltöltések a pénztári tagság ideje alatt használhatók fel).
 • Mert biztonságos
  A kártya elvesztés esetén letiltható, pótolható, így az utalvány készlete nem vész el.
 • Mert használatával megszűnik a "kényszervásárlás"
  Elektronikus utalványai beváltásakor pontosan annyit vonnak le e-utalvány készletéből, amennyi a termék/szolgáltatás ellenértéke. Nem kell aprópénzzel kiegészíteni.
 • Mert kényelmes
  Nem kell különböző címletű és fajtájú utalványokkal bajlódni, egyetlen kártyával több alszámla szolgáltatásaiért lehet fizetni.
 • Mert könnyedén nyomon követhető a számlaegyenleg, a kártyaforgalom és az egyes utalványok érvényességi ideje. A kártyabirtokosként az OTP Cafeteria vonalon (+36 1 3 666 555) és a honlapunkon bármikor lekérdezheti egyéni utalványegyenlegét, forgalmát, lejáró utalványait, valamint a felhasználást követően a POS bizonylaton is megjelenik a maradék utalványkészletnek értéke.
 • Mert rugalmas
  Az egyedi igényei szerint választhat szolgáltatásaink közül, valamint szolgáltatói hálózatunk bővítésénél egyéni igényeit is figyelembe vesszük.
 • Mert a kártya díjmentes (Amennyiben a vállalat irányadó béren kívüli juttatási szabályzata másként nem rendelkezik.
 • Mert megbízható
  Stabil és biztonságos, hátterében az OTP Csoport áll.
 
Lejáró OTP SZÉP kártyáikat cserélje le időben!

Ossza meg e-utalvá-nyait családtagjaival! Igényeljen lejárt kártyája helyett újat!

Lekérdezheti aktuális egyenlegét!

Itt megtalálja az elfogadóhelyek listáját!

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. március 27.