A Cafeteria kártya alszámlái

Oldal nyomtatása

2019. január 1-jétől továbbra is személyre szabottan használhatja OTP Cafeteria kártyáját. Válasszon az alábbi cafeteria elemek közül!

Az Ajándékutalványt széles körűen használhatja fel például háztartási vegyi áruk, háztartási cikkek, kozmetikumok, ruházat, szépségápolás, könyvek, elektronikai cikkek, lakberendezés, bútor, élelmiszer, sport és szabadidős tevékenységek, valamint fogyasztásra készétel vásárlására.

Az Iskolakezdési támogatás utalványt tanévkezdéshez, beiskolázáshoz kapcsolódó termékek megvásárlására használhatja fel.

Kultúra utalványt kulturális (múzeum, színház, tánc, zeneművészet, könyvtári beiratkozás, egyéb kultúra) szolgáltatásra / eseményre szóló belépőre / bérletre költheti el.

Sport utalványt  a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőkre, bérletekre lehet felhasználni.

Az Egészségpénztári szolgáltatások gyógykezelések, gyógyszerek, orvosi vizsgálatok, gyógyászati segédeszközök, szemüvegek, kontaktlencsék, pelenkák, babaápolási termékek, fogászati kezelések kifizetésére alkalmas. Bővebben itt olvashat.

Az OTP Cafeteria kártyán kívüli, de az OTP Cafeteria portfolió részeként szereplő cafeteria elem még az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztári szolgáltatások, a részletekről itt olvashat: Önkéntes Nyugdíjpénztári szolgáltatások.

Miért érdemes az OTP Cafeteria kártyát választania?

 • Mert sokrétű a kártya és egyszerű az ügyintézés.
  A meglévő OTP Cafeteria kártyája mellé társkártyát igényelhet (maximum 3 db-ot). Lejáró érvényességű kártyája esetén cserekártyát is rendelhet.
 • Mert takarékos
  Az egyéni nyilvántartásokban feltöltött egyes utalványok felhasználhatóságának ideje az egyes alszámlákon – a munkáltatókkal kötött szerződések értelmében – alszámláktól és feltöltésektől függően lejárhatnak. Az egészségpénztári befizetéseknek nincsen lejárati ideje, így a feltöltések a pénztári tagság ideje alatt használhatók fel.
 • Mert biztonságos
  A kártya elvesztés esetén letiltható, pótolható, így az utalvány készlete nem vész el.
 • Mert kényelmes  
  Nem kell különböző címletű papíralapú utalványokkal bajlódni, egyetlen kártyával több alszámla szolgáltatásaiért lehet fizetni.
 • Mert használatával megszűnik a "kényszervásárlás"
  Elektronikus utalványai beváltásakor pontosan annyit vonnak le e-utalvány készletéből, amennyi a termék/szolgáltatás ellenértéke.
 • Mert könnyedén nyomon követhető a számlaegyenleg, a kártyaforgalom és az egyes utalványok érvényességi ideje. Az OTP Pénztárak és azOTP Cafeteria telefonos információ központ +36 1 3666 555 telefonszámán és a honlapunkon bármikor lekérdezheti az egyéni utalványegyenlegét, forgalmát és a lejáró utalványait. A kártyával történő fizetést követően a POS bizonylaton is megjelenik a maradék utalványkészletnek értéke.
 • Mert rugalmas
  Az egyedi igényei szerint választhat szolgáltatásaink közül, valamint szolgáltatói hálózatunk bővítésénél egyéni igényeit is figyelembe vesszük.
 • Mert megbízható
  Stabil és biztonságos, hátterében az OTP Csoport áll.
 

Ossza meg e-utalvá-nyait családtagjaival! Igényeljen lejárt kártyája helyett újat!

Lekérdezheti aktuális egyenlegét!

Itt megtalálja az elfogadóhelyek listáját!

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. február 25.