Társkártya / Cserekártya igénylés

Oldal nyomtatása

Tisztelt Kártyabirtokos!

Amennyiben szeretné, hogy családtagja vagy közeli hozzátartozója az Ön jelenléte nélkül is tudja használni az Ön e-utalvány egyenlegét, akkor most kényelmes és gyors megoldást nyújtva ajánljuk Önnek a weboldalunkon igényelhető Társkártya lehetőségét!

A társkártya birtokosa szabadon felhasználhatja az Ön e-utalványait, lekérdezheti a még felhasználható összegek egyenlegét, valamint letilthatja a társkártyáját.

A Társkártya térítési díja 1.500 Ft+ÁFA/kártya, mely a kártya megszemélyesítésekor esedékes, és a három éves érvényességi időre szól.

Amennyiben Ön már rendelkezik OTP Cafeteria kártyával, bármikor lehetősége van további 3 társkártya igénylésére. Társkártyát csak 16. életévét betöltött magánszemély részére igényelhet. Társkártya igénylése többféle módon történhet.

1. A társkártya webes igénylésének menete a következő:

 1. Tárkártyája webes igényléséhez be kell jelentkeznie. A bejelentkezéshez kattintson ide!
 2. Belépés után válassza az „Igénylés” menüpontot!
 3. Társkártya igénylésének indítása után lépjen be a „Társkártyáim” menüpontba, ahol láthatja meglévő igényléseinek státuszát. A részletek oszlopban kattintson a „megnyit” feliratra!
 4. Ezután megjelennek igényelt társkártyájának adatai. Kérjük, kattintson a „Rendelés” sorban található „megtekint”feliratra!
 5. Ekkor megjelennek megrendelésének adatai. Kérjük, töltse le és nyomtassa ki mind az igénylőlapot (mely az igénylés alapján már részben kitöltésre került az Ön által megadott adatok alapján), mind a befizetési bizonylatot! Mindkét lapot a letöltés feliratra kattintva tudja megjeleníteni.
 6. A befizetési bizonylatot egy Ön által választott OTP Bankfiókba kérjük, vigye be és fizesse ki a meghatározott összeget az ügyintézőnél, vagy utalja át a következő bankszámlaszámra 11742001-20061193-00000000. A közleményben kérjük, adja meg főkártya számát!
 7. A kinyomtatott majd a hiányzó részek kitöltésével véglegesített és aláírt Igénylőlapot, valamint a befizetést igazoló dokumentumot kérjük, juttassa el az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. számára Cafeteria üzletágára a 1243 Budapest, Pf. 614. címre! A borítékra kérjük, írja rá „Cafeteria üzletág”!
 8. Internetes társkártya igénylését elindíthatja itt!
 9. Társkártya igénylése után amennyiben igénylőlapját pontosan töltötte ki és kinyomtatva, aláírva eljuttatta a Pénztárszolgáltató címére (1243 Budapest, Pf. 614.), adatait rögzítik a nyilvántartó rendszerben és elindul társkártyájának gyártása. A legyártott kártya plasztikot postai úton juttatjuk el Önnek.

2. Társkártyát igényelhet a következőképpen is:

 1. Társkártya igénylő lapját letöltheti, majd kinyomtathatja itt!
 2. A kinyomtatott majd hiánytalanul kitöltött és aláírt Igénylőlapot kérjük, juttassa el az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. számára Cafeteria üzletágára a 1243 Budapest, Pf. 614. címre! A borítékra kérjük, írja rá „Cafeteria üzletág”!
 3. Ezzel párhuzamosan kérjük, utalja át a társkártya ellenértékét 1.500 Ft + ÁFA összeget a következő bankszámlaszámra 11742001-20061193-00000000. A közleményben kérjük, adja meg főkártya számát!
 4. Társkártya igénylése után amennyiben igénylőlapját pontosan töltötte ki és kinyomtatva, aláírva eljuttatta a Pénztárszolgáltató címére (1243 Budapest, Pf. 614.), adatait rögzítik a nyilvántartó rendszerben és elindul társkártyájának gyártása. A legyártott kártya plasztikot postai úton juttatjuk el Önnek.

Tudnivalók a Társkártyáról itt!

Tisztelt Kártyabirtokos!

A cserekártya megrendelésére akkor van szükség, ha a kártyája érvényességi ideje (3 év) lejár. A cserekártyát a munkáltatója és Ön is megrendelheti. Alapesetben OTP Cafeteria kártyájának lejártáról az a munkáltató kap értesítést, aki legutoljára töltötte fel a kártyát. Ha Ön már nem dolgozik az adott munkáltatónál, de kártyáján még van felhasználható egyenleg, akkor Önnek kell a cserekártyát megrendelnie.

A www.otpportalok.hu oldalon belépve figyelemmel tudja kísérni, hogy a kártyája mikor fog lejárni: belépést követően egy figyelmeztető üzenet fogadja, miszerint a kártyája le fog járni.

 • A Kártyáim menüpont alatt tud cserekártyát rendelni, a Cserekártya gombra kattintva. Abban az esetben, ha a cserekártya vagy pótkártya rendelése már folyamatban van, nem jelenik meg ez a gomb.
 • A Kártyáim menüpont alatt tud cserekártyát rendelni, a Cserekártya gombra kattintva. Abban az esetben, ha a cserekártya vagy pótkártya rendelése már folyamatban van, nem jelenik meg ez a gomb.
 • A Cserekártya igénylés gombra kattintva feljön egy megerősítő üzenet.
 • A sikeres kártyamegrendelést követően a következő üzenet jelenik meg a képernyőn: Sikeres igénylés. A cserekártya rendelést sikeresen elküldte! A feldolgozás állapotát a honlap Kártyáim / Főkártyám menüpont alatt találja meg.
 • A feldolgozást követően e-mail-t küldünk Önnek, amelyhez csatoljuk a számlát is. A számla alapján Önnek át kell utalnia a cserekártya díját a számlán feltüntetett számlaszámra.
 • A díj beérkezését követően a kártyagyártást megkezdjük, és a kész kártyát postázzuk az Ön lakcímére.
 • A cserekártyát aktiválnia kell, ezt követően a főkártya érvényét veszti és a cserekártya lesz az aktív kártya.
 

Nyomtatványok

Lekérdezheti aktuális egyenlegét!

Itt megtalálja az elfogadóhelyek listáját!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. április 12.