Tudnivalók a Társkártyáról

Oldal nyomtatása

Tudnivalók a Társkártyáról

Az OTP Cafeteria Társkártya olyan kártya, amelyet az OTP Cafeteria kártya birtokosa (továbbiakban: Kártyabirtokos) a leendő Társkártya birtokos részére igényel. A Kártyabirtokos legfeljebb három Társkártyát igényelhet.

A Társkártya a Kártyabirtokos egyéni cafeteria keretéhez kapcsolódik, tehát a Társkártyával történő vásárláskor a vásárolt termékek/szolgáltatások ellenértékéül a Cafeteria kártya közvetítésével adott e-utalvány értéke a Kártyabirtokos egyéni cafeteria keretéből kerül teljesítésre. A Társkártyával történő jogosulatlan használat következményei a Kártyabirtokost terhelik. Az OTP Cafeteria társkártya ugyanúgy, mint a főkártya, nem kér PIN kódot.

Társkártya igénylése után amennyiben igénylőlapját pontosan töltötte ki és kinyomtatva, aláírva eljuttatta az OTP Pénztárszolgáltató címére (1051 Budapest, Mérleg utca 4.), adatait rögzítik a nyilvántartó rendszerben és elindul társkártyájának gyártása. A legyártott kártya plasztikot postai úton juttatjuk el Önnek.

A Társkártyához kapcsolódó jogosultságok:

  1. szabadon felhasználható összeg egyenlegének lekérdezése,
  2. a Kártyabirtokos egyéni keretén levő, szabadon felhasználható összegnek teljes körű felhasználása,
  3. a Társkártya aktiválása
  4. a Társkártya letiltása.

A Társkártya a plasztikon feltűntetett ideig érvényes. A Társkártya a rajta feltüntetett érvényesség időn (3 év) belül érvénytelenné válik az utolsó feltöltést követő 25. hónaptól, vagy abban az esetben, ha a Kártyabirtokos a Társkártyát írásos kérelemmel visszavonja vagy letiltja, amelyről a Pénztárszolgáltató külön tájékoztatást nem küld a Társkártya birtokosnak. Az érvényességi idő lejáratát követően a Kártyabirtokosnak új Társkártya igénylését kell kérvényeznie. A Társkártya birtokos a számlaforgalom lekérdezésére nem, de az egyenleg lekérdezésére jogosult.

Társkártyáját első használata előtt aktiválnia kell.

Az aktiválást az OTP Cafeteria vonal (+36 1 3666 555) felhívásával teheti meg. A szám tárcsázását követően válassza az OTP Cafeteria kártya szolgáltatásai menüpontot az 1-es gomb megnyomásával, majd a 6-os gombbal aktiválhatja kártyáját. Az azonosításhoz az OTP Cafeteria kártyájának utolsó 10 számjegyére és a Telekódra (az OTP Cafeteria kártya számának utolsó 3 számjegyére) lesz szüksége.

Amennyiben kártyája elveszett vagy ellopták, azonnal és egyszerűen letilthatja.

Kártyáját 0-24 óráig bármikor letilthatja azt az OTP Cafeteria vonal (+36 1 3666 555) 0-ás menüpontján keresztül. Az azonosításhoz az OTP Cafeteria kártyájának utolsó 10 számjegyére és a Telekódra (az OTP Cafeteria kártya számának utolsó 3 számjegyére) lesz szüksége.Társkártya pótkártyáját Ügyfélszolgálatunknál, írásban igényelheti. Igénylését kérjük, levélben vagy e-mailen küldje meg a Pénztárszolgáltató címére. Levél esetén a borítékra kérjük, írja rá „Cafeteria üzletág”. E-mailen küldött levelekben minden esetben kérjük, a kártyaszámot is legyen szíves feltüntetni, mert a név nem mindig elegendő a tévedést kizáró azonosítására.

Ügyfélszolgálat:
E-mail: info@otpcafeteria.hu
Telefon: +36 1 3666 555
Telefax: +36 1 366 2630

 
Utolsó módosítás dátuma:
2016. április 18.