Elfogadóhelyeknek

Oldal nyomtatása

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyákhoz hasonlóan működő elektronikus utalványkártya, amely hat alszámla felhasználását teszi lehetővé: Ajándékutalvány, Iskolakezdési támogatás, Kultúra utalvány, Sport utalvány, Étkezési utalvány valamint az OTP Egészségpénztár szolgáltatásai.

Az Ajándékutalvány egyéni igény szerint, értékhatár nélkül adható, és felhasználási köre rendkívül széleskörű: háztartási vegyi áruk, háztartási cikkek, kozmetikumok, ruházat, szépségápolás, könyvek, elektronikai cikkek, lakberendezés, bútor, élelmiszer, sport és szabadidős tevékenységek. Az utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására nem használható fel.

Az Iskolakezdési támogatás továbbra is a tanévkezdési költségekhez nyújt segítséget és a minimálbér 30%-áig (33.300 Ft) adható általános és középiskolai tanulmányokat folytató gyermekek után, mindkét szülő részére. Változatlanul csak utalvány formájában lehet adni és a felhasználási idő július 1-jétől a kibocsátás évének utolsó napjáig tart.

A Kultúra utalvány évente, személyenként, 50.000 Ft értékben adható a munkavállalónak adómentes béren kívüli juttatásként kulturális (múzeum, színház, tánc, zeneművészet, könyvtári beiratkozás, egyéb kultúra) szolgáltatásra / eseményre szóló belépőre / bérletre.

A Sport utalvány korlátlanul és adómentesen adható a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőkre, bérletre.

Az Étkezési utalvány egyéni igény szerint, értékhatár nélkül adható a munkáltatók által. Felhasználható fogyasztásra, készétel vásárlására bérrel megegyező adózás mellett – az erre szerződött elfogadóhelyeken. Nem fogyasztásra kész étel vásárlásra az utalvány nem használható fel.

Az OTP Cafeteria kártya sikere abban rejlik, hogy ez elektronikus környezetben használható utalvány, mely egy kártyán akár több funkciót is képes kezelni. A különböző címeken feltöltött utalványok egymástól elkülönítve, vásárlás során csak egy kártyát használva válthatók be.

Az OTP Cafeteria kártya alszámláinak elfogadására szerződött kereskedőket megjelenítjük honlapunk Elfogadóhely-kereső oldalán, biztosítva ezzel, hogy a kártyabirtokosok Önre találnak és Önnél használják fel utalványaikat.

Az OTP Cafeteria kártya tulajdonságai

  • Biztonságos: a szolgáltató profiljának megfelelően paraméterezhető.
  • Hatékony: a bankkártya lehúzáshoz hasonlóan egyszerűsíti a pénztáron való áthaladást, (nincs kézi utalványellenőrzés, számolás).
  • Csökkenti az adminisztrációt: biztosítja a nap végi kasszazáráskor az analitika előállítását, (nincs tárolás, szállítás, elszámoltatás).
  • Cash flow javító: biztosítja a forgalmazott összegek 3 napon belüli jóváírását, megfelelő elektronikus analitika kíséretében.
  • Ügyfél-centrikus: a bankkártya forgalomhoz hasonlóan biztosítja az ügyfélszolgálati és reklamációs háttérnek rendelkezésre állását.

A kártya használata a kártyabirtokosok számára elektronikus utalvány felhasználást, az elfogadóhelyek számára pedig gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé és forgalomnövekedést eredményez.

Az OTP Cafeteria kártya használata egyszerű. A kártyabirtokos átadja a kereskedőnek kártyáját és közli, mely utalványtípussal szeretné a számlát kiegyenlíteni. A kártya a POS terminálon lehúzásra kerül, majd automatikusan megtörténik a fedezetellenőrzés és a meghatározott készlet zárolása, és ezután a kártyabirtokos ajáírja a bizonylatot. Az OTP Cafeteria kártya az OTPdirekt biztonságos fizetési felülete segítségével webshopon is használható, így az Ön honlapján megrendelt szolgáltatásokért (pl. ételkiszállítás, stb.) a kártyabirtokos azonnal is fizethet OTP Cafeteria kártyájával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. szerződött szolgáltatójává szeretne válni, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz (Telefon: +36 1 3666 555, Fax: +36 1 3662 630, E-mail: info@otp-cafeteria.hu).

 
Adatkezelési tájékoztató

Tekintse meg Adatkezelési Tájékoztatónkat az OTP Cafeteria szolgáltatás nyújtásához.

2014. április 22-től hatályos Adatkezelési tájékoztató

Ossza meg e-utalvá-nyait családtagjaival! Igényeljen lejárt kártyája helyett újat!

Lekérdezheti aktuális egyenlegét!

Itt megtalálja az elfogadóhelyek listáját!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

 
Utolsó módosítás dátuma:
2016. április 18.