Jogi nyilatkozat

Oldal nyomtatása

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Szerzői jog

Az OTP Cafeteria weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben - kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket - kizárólag az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az OTP Cafeteria weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. felelősséget nem vállal.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A site vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a fentiekben felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

 
Utolsó módosítás dátuma:
2008. október 01.